Havuç ve Balkabaklı Mini Farfalle

Havuç ve Balkabaklı Mini Farfalle

Farfalle, İtalyan geleneğinin en neşeli şekillerinden biridir. Barilla Piccolini, Farfalle'nin hafif ve neşeli şeklini yeniden yorumlayarak daha küçük ve daha hafif bir şekilde tasarladıktan sonra mevsiminde toplanan sebzelerden elde edilen
%25 taze sebze püresi ile birleştirmiştir.Yeni şekliyle havuç ve balkabaklı Mini Farfalle'nin lezzet ve kalitesinde azalma olmaz. Sadece durum buğdayı irmiği, su ve %25 havuç ve balkabağı püresinden oluşur. Masaya hergün sağlıklı ve lezzetli bir yemek koymak için ideal bir makarnadır.

Havuç ve Balkabaklı Mini Farfalle

Şekil

Mini Farfalle, küçük ve doğanın en lezzetli çeşitidir. İki ucu ve ortadan "sıkıştırılmış" kısmı damakta fark edebileceğiniz hassas yüzeylere sahiptir.

Kullanım Yöntemi

Küçük şekilli, lezzetli havuç ve balkabaklı Mini Farfalle için taze sebze ve peynir gibi hafif lezzetlerden yapılan soslar tercih edilebilir. Barilla, Mini Farfalle'yi balkabağı, havuç ve hindili, tatlı ve hoş kokulu bir sosla tatmanızı öneriyor. Bu şekilde tatlandırılmış bir tabak makarna sadece lezzetli olmakla kalmaz aynı zamanda tüm ailenin sağlıklı ve dengeli beslenmesi için ideal bir yemek olur. Bu tarife uygun pişirilmiş havuç ve balkabaklı Mini Farfalle, tavsiye edilen günlük 5 porsiyon meyve ve sebzenin bir porsiyonuna eşittir.