Paylaş
Yazdır
Pappardelle, yumurtalı makarnalarımızın en genişi. Genellikle İtalya'nın orta kuzeyinde bulunan Toskana bölgesindeki geleneksel tariflerde kullanılır. İsmi de Toskana bölgesinde kullanılan lehçede "çocukça bir neşe ile yemek yemek" anlamına gelmektedir.

Harika Bir Tarif İçin...

Pappardelle tam olarak 13mm kalınlığında kesilen şeritlerin kuş yuvası şekline getirilip kurutulması ile yapılır. Bu lezzetli makarna çeşiti özellikle etli soslar ile çok güzel bir uyum sağlar.

Hakkında

Yumurtalı Durum Buğdayı İrmiği Makarnası
7

Paket Boyutu

  • 250g

Çeşitleri

COLLEZIONE

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

Yumurtalı

İçerik ve Besin Değerleri

  • Semolina

    SADE DURUM BUĞDAYI MAKARNASI

  • Water

    SU

  • Besin değerleri nelerdir?

    100 g'lık porsiyon, evinizde, ofiste veya spor salonunda geçireceğiniz hareketli bir gün için yeterli düzeyde yavaşça yayılan enerji sağlar.


    Ortalama Enerji Değerleri 100g için değerler Değerler
    Enerji kcal 373
    Enerji kJ 1577
    Yağ g 5,2
    -Doymuş Yağ g 1,5
    Karbonhidrat g 64,8
    -Şeker g 3,5
    Lif g 3,5
    Protein g 15
    Tuz g 0,1
    scroll
    İçerik ve Besin Değerleri

    Pişirme ve Ölçme

    PİŞİRME SIRASINDA ÇEVREYE ETKİ NASIL AZALTILIR?

    1

    YALNIZCA GEREKTİĞİ KADAR SU KULLANIN

    100 gram makarna için ortalama 1 litre su. Böylece su kaynakları üzerindeki etkinizi azaltabilirsiniz.

    2

    TENCERENİN KAPAĞINI KAPATIN

    Su daha kısa sürede kaynar

    3

    TUZU, SU KAYNAMAYA BAŞLADIKTAN SONRA ATIN

    Tuz, buharın boşa gitmesine yol açarak kaynamayı geciktirir.

    4

    DAHA AZ ENERJİ KULLANIN

    Makarnanın kapağını kapattığınızda, ocak yanmıyorken bile pişmeye devam eder

    Pişirme Talimatları
    about us

    HAKKIMIZDA

    Ürünlerimizde 140 yıldan uzun süredir var olan İtalyan tutkusu yer alıyor
    DAHA FAZLA BİLGİ ALIN