Kiraz domates ve kum midyeli Tam Buğday Spaghetti

stampa

Tam buğday Spagetti deniz mahsülünün mükemmel lezzetiyle rustik bir uyum sergiler.

Integrale Spaghetti
Bu tarife göre;
Kişi sayısı:
4
Zorluk derecesi:
Düşük
Gereken zaman:
20'
Beslenme değerleri
bu tarife göre hazırlanan servis sayısı

Enerji değeri
496 kcal - 2073 kJ
- Proteinler
30 g
- Karbonhidratlar
66 g
- Yağlar
12 g

 
350 g
Yıkanmış ve kurulanmış  taze midye
  
400 g
Ayıklanmış  kum midyesi
  
200 g
Kiraz domates
  
200 g
Sarımsak
  
1 diş
Tane beyaz biber
  
Göz kararı
Tuz
  
Göz kararı
Maydanoz
  
10 g
Sızma zeytinyağı
  
30 g

Hazırlanışı

1

Kum midyesi ve midyeleri temizleyin ve etli kısımlarını kaba ekleyin.

1

Sarımsağı soteleyip kum midyesi ve midye içlerini tavaya ekleyin.

1

Tavaya dörde kestiğiniz kiraz domatesleri ekleyip 3 dakika pişirin. Tuz ve karabiber serpin.

1

Barilla Integrale Spaghetti’yi tuzlu bol suda haşlayın. “Al dente” yani dışı yumuşak içi diri kıvama geldiği zaman süzün.

1

Midye ve domatesli tavaya makarnayı ilave edip çevirin ve doğranmış maydanozla süsleyin.

Şef'in tavsiyeleri


Eğer daha lezzetli olmasını istiyorsanız sosa midyenin kaynayan suyundan biraz ekleyebilirsiniz.

Tarif arama

Malzemeler:
cerca
mi sento fortunato
Gelişmiş arama >