Taze fesleğen, organik kiraz domates ve hamsili Tam Buğday Pennette Rigate

stampa

Yaratıcı bir bahar tarifi olan Tam Buğday Pennette Rigate hamsiyle lezzetlendirilmiş sos ile çok uyumludur.

 

Integrale Pennette Rigate
Bu tarife göre;
Kişi sayısı:
4
Zorluk derecesi:
Düşük
Gereken zaman:
20'
Beslenme değerleri
bu tarife göre hazırlanan servis sayısı

Enerji değeri
469 kcal - 1960 kJ
- Proteinler
22 g
- Karbonhidratlar
63 g
- Yağlar
14 g

 
350 g
Temizlenmiş hamsi balığı dilimleri
  
200 g
Organik kiraz domates
  
300 g
Taze fesleğen
  
20 g
Kapari çiçeği
  
40 g
Sızma zeytinyağı
  
40 g
Tuz
  
Göz kararı
Tane siyah biber
  
Göz kararı
Arpacık soğan
  
30 g

Hazırlanışı

1

Tavada arpacık soğanını sızma zeytinyağıyla soteleyin, ay şeklinde kesilmiş organik kiraz domatesleri ekleyin ve 3 dakika daha soteleyin.

1

Uzunlamasına kesilmiş hamsi filetoları ve doğranmış fesleğeni ekleyip tuz ve karabiber ile tatlandırın.

1

Barilla Integrale Pennette Rigate’yi tuzlu bol suda haşlayın. “Al dente” yani dışı yumuşak içi diri kıvama geldiği zaman süzün ve sosla karıştırın.

1

Doğranmış kaparilerle süsleyin.

Şef'in tavsiyeleri


Servis yapmadan önce doğranmış taze kekikle süsleyebilirsiniz.

Tarif arama

Malzemeler:
cerca
mi sento fortunato
Gelişmiş arama >