Roka, kiraz domates ve mozzarella peynirli Tam Buğday Fusilli

stampa

Tüm zamanların klasik, hafif ve lezzetli tarifi...

Bu tarife göre;
Kişi sayısı:
4
Zorluk derecesi:
Düşük
Gereken zaman:
15'
Beslenme değerleri
bu tarife göre hazırlanan servis sayısı

Enerji değeri
476 kcal - 1990 kJ
- Proteinler
16,6 g
- Karbonhidratlar
57,7 g
- Yağlar
16,2 g

 
350 g
Mozzarella
  
80 g
Kiraz domates
  
300 g
Roka
  
40 g
Pırasa
  
30 g
Sızma zeytinyağı
  
3 kaşık
Tuz
  
Göz kararı
Tane biber
  
Göz kararı

Hazırlanışı

1

Kiraz domatesleri ufak doğrayıp pırasayı jülyen kesin.

1

Jülyen kesilmiş pırasayı tavada zeytinyağıyla soteleyin ve domatesleri ekleyin, tuz ve karabiberle tatlandırın.

1

Barilla Integrale Fusilli'yi tuzlu bol suda haşlayın. “Al dente” yani dışı yumuşak içi diri kıvama geldiği zaman süzün ve sosla karıştırın.

1

Tüm malzemeyi tavada çevirin ve küp kesilmiş mozzarella peyniri ve doğranmış rokayla servis yapın.

Şef'in tavsiyeleri


Tarifi daha da lezzetlendirmek için Manda (Buffalo) Mozzarella peyniri de kullanabilirsiniz.

Tarif arama

Malzemeler:
cerca
mi sento fortunato
Gelişmiş arama >