Taze aromatik otlar, kılıç balığı ve organik kiraz domatesli Tam Buğday Farfalle

stampa

Doğranmış taze aromatik otların farklı bir lezzet kazandırdığı hızlı ve başarılı bir tarif..

Integrale Farfalle
Bu tarife göre;
Kişi sayısı:
4
Zorluk derecesi:
Düşük
Gereken zaman:
20'
Beslenme değerleri
bu tarife göre hazırlanan servis sayısı

Enerji değeri
500 kcal - 2093.8 kJ
- Proteinler
27 g
- Karbonhidratlar
69 g
- Yağlar
15 g

 
350 g
Kiraz domates
  
300 g
Kılıç balığı
  
300 g
Süt
  
100 g
Pırasa
  
50 g
Sızma zeytinyağı
  
40 g
Fesleğen
  
10 g
Maydanoz
  
5 g
Kekik
  
2 g
Nane
  
2 g
Tuz
  
Göz kararı
Tane siyah biber
  
Göz kararı

Hazırlanışı

1

Kiraz domatesleri, pırasa ve kılıç balığını küp şeklinde kesin ve taze aromatik otları doğrayın.

1

Tavada zeytinyağını ısıtın, pırasayı ekleyin ve kısık ateşte yaklaşık 10 dakika pişirin. Sonra kılıç balığını ekleyip 3 dakika daha pişirin. Organik kiraz domatesleri ilave edin ve 5 dakika daha pişirin. Tuz ve karabiberle tatlandırın.

1

Barilla Integrale Farfalle'yi tuzlu bol suda haşlayın. "Al dente" yani dışı yumuşak içi diri kıvama geldiği zaman süzün ve tavadaki sosla çevirin. Doğranmış taze aromalı otlarla süsleyin.

Şef'in tavsiyeleri


Kılıç balığı yerine ton balığı da kullanabilirsiniz. Yuvarlak kesilmiş yeşil ya da siyah zeytinle tabağı süsleyebilirsiniz.

Tarif arama

Malzemeler:
cerca
mi sento fortunato
Gelişmiş arama >