Bugün hangi menüyü seçeceksiniz?

Makarna dışında bir yemek hazırlamak istediğinizde bile Barilla size önerilerde bulunabilir. İşte aperatiflerden tatlıya kadar menünüz.

Size uzun kış ayını unutturacak bahar menüleri: Sebzeli kiş, kabak içeren birinci yemekler, lezzetli kekler

Yazın tadını çıkarmak için taze ve lezzetli tatlar: Soğuk makarna tarifleri, salatalar, patlıcan sarmalar, meyve salataları ve dondurmalar

Sonbahar ahşap tatların keşfi için en uygun mevsim: Mantarlı yeni lezzetler, fındıklar ve yer mantarları, av eti ve kestaneli kekler

  • Sonbahar Arzusu

    Ormanın binbir farklı renge büründüğü o muhteşem yaprakların bir çarşaf gibi serildiği güz mevsimi.İşte bu mantarları tatma zamanıdır. 
    Oku >
  • Venedik Yöresel Mutfağı

    Narin tatlar ve tarifler çeşitliliği.Venedik mutfağı balığı kullanmakla beraber bunun yanında kırmızı etide rostolarda ve haşlamalarda kullanıyor. 
    Oku >

Soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak doyurucu ve yoğun tatlar: Lazanya, kızarmış et, tart ve çikolatalı kekler

  • Her Gün İçin Menü

    Geleneksel Akdeniz Mutfağını oluşturan hafif,leziz ve basit bir şekilde sunulan,haftanın her gününe uyarlayabiliceğiniz bir menü. 
    Oku >
  • Yaşasın Babalar!

    Özellikle Babalar Günü için düşünülmüş farklı tatları ve malzemeleri içeren bir menü. 
    Oku >
  • San Silvestro Menüsü

    Senenin en sihirli gecesi özel bir menüyü hakediyor.Arkadaşlarla gece yarısını beklerken balık ağırlıklı hafif tarifler. 
    Oku >

Tarif arama

Malzemeler:
cerca
mi sento fortunato
Gelişmiş arama >

BÄ°R MENÜ ARA

Mutfak tipleri:
Mevsim: