Biliyor muydunuz?
Barilla makarna sosları doğaldır.Çünkü;


Hiçbir koruyucu ve katkı maddesi içermez.
Pratiktir, kapağını açtığınız anda kullanıma hazırdır.

En kaliteli taze malzemelerle hazırlanır. Açıldıktan sonra buzdolabında saklanmalı ve 5 gün içinde tüketilmelidir.



İtalyan stili son bir dokunuş için Spadellata'yı deneyin!
Makarnanızı, paketin üzerinde önerilen pişirme süresinden bir dakika önce süzün.Önceden sosu hazırladığınız tavaya makarnayı ekleyin. Harlı ateşte makarnanın suyundan da çok az ekleyerek bir dakika daha pişirin. Bu sayede sos, makarna ile daha ahenkli karışacaktır.
SERİYİ KEŞFEDİN
Pesto Genovese, Ricotta, Pesto Siciliana ve diğerleri...

MAKARNANIZA EN UYUMLU SOSU KEŞFEDİN


width=180
GUARDA IL VIDEO
CONDIVIDI